Zimní příprava hráčů FK Olympie odstartuje už tento pátek!

14.01.2014 20:03

Do prvního hvizdu rozhodčího, který odstartuje jarní část sezóny, zbývá ještě mnoho dní. Fotbalisté FK Olympie ale neponechávají nic náhodě a chtějí být pro jarní zápasy v perfektní formě. Proto trenér Vladimír Švec naplánoval první trénink v roce 2014 už na pátek 17. ledna - na 17:30 hod

"S hráči se sejdeme na stadionu FK Olympie, trošku se proběhneme a už v sobotu zahajujeme sérii přípravných zápasů v rámci hlubocké zimní ligy. V lednu začneme s pozvolnou přípravou, na únor mám připravený intenzivnější tréninkový plán. Nebudou chybět tréninky zaměřené na fyzickou kondici, v herním rytmu se budeme držet na umělé trávě na Hluboké," rozkrývá své plány týnský lodivod.

"Pokud jde o kádr, jsem velice rád, že zůstáváme v plné síle. Oproti podzimu nikdo neodešel, naopak počítám s návratem hráčů z hostování. Všichni ode mě dostanou příležitost, věřím, že budou pro Olympii přínosem. Kromě navrátilců z hostování budeme v přípravě testovat také březnického Romana Kníže. Celá zimní příprava je otevřena také všem hráčům B-týmu FK Olympie. Těším se, že se v pátek sejdeme na tréninku v hojném počtu - jak hráči áčka, béčka, tak i všichni kluci, co se vrací z hostování," dodává trenér Švec.

 

V průběhu týdne fanouškům přineseme detailní rozpis utkání zimní ligy na Hluboké. Můžete tedy na vlastní oči sledovat, jak se týnští hráči postupně dostávají do optimální formy. Trenér Vladimír Švec jistě udělá vše pro to, aby Olympie byla při zmíněném prvním jarním hvizdu dokonale fyzicky i herně připravena na cestu za vysněným postupem.

 

Konkrétní jmenný seznam hráčů nominovaných do zimní přípravy oznámí trenér Vladimír Švec ve čtvrtek 16. ledna ve 20:00 na tiskové konferenci. Budeme Vás samozřejmě informovat.