VÝSLEDKOVÝ SERVIS: Druhé poločasy stály Olympii body, dorost zpět na vítězné vlně!

09.10.2023 09:13

Přinášíme přehled výsledků všech týmů FK Olympie za uplynulý týden.

 

A-tým

Olympie - Mirovice 2:2 (2:0) Góly: Dobal, Gutwirth

Áčko se po sérii náročných utkání utkalo s nováčkem z Mirovic. Od začátku si šlo za vítězství. V 10. minutě rozvlnil síť soupeře po Bromově centru Dobal. Tlak domácích pokračoval a před koncem poločasu se povedlo Gutwirthovi po Hudečkovo centru přidat druhý gól. Kdo by čekal, že si Olympie zápas pohlídá, byl na omylu. Hosté v prvních 15 minutách 2. poločasu po 2 závarech ve vápně srovnali a bylo jich plné hřiště. Obraz hry se vyrovnal, oba týmy měli příležitosti ke skórování, ale gól už nepadl. Olympie tak ztratila dobře rozehrané utkání a stále se nemůže odlepit do klidnějších vod tabulky.

 

B-tým

Olympie – Dívčice 2:9 (1:1) Góly: Lukeš, Nekola

Béčko chtělo potvrdit vítězství v Bavorovicích doma s Dívčicemi. Vyrovnaný 1. poločas skončil remízou, aoe v tom druhém přišla pohroma. Soupeř dokázal vstřelit za 12 minut 5 gólů a bylo po zápase. Zápas nakonec skončil ostudným debaklem. B-tým podruhé za sebou nezvládl na domácí půdě 2. poločas.

 

Dorost

Týn – Planá nad Lužnicí 4:1 (2:1) Góly: Pešta, Beránek, Herza, Nekola

Poklidné vítězství si připsali dorostenci, kteří díky 4 různým střelcům porazili Planou nad Lužnicí a stále se drží na 2. místě tabulky 1. A třídy!

 

Starší žáci

Jindřichův Hradec - Týn 5:1 Góly: Hronek

Sympatický výkon podali starší žáci v Jindřichově Hradci, na body to ovšem nestačilo. Před sebou teď mají zápasy se sousedy ze spodního patra tabulky, kde bude třeba konečně bodovat! Fandíme vám!

 

Mladší žáci

Jindřichův Hradec – Týn 8:0

Poprvé v sezóně výrazně narazili mladší žáci. Na lídra soutěže z Jindřichova Hradce herně nestačili.

 

Starší přípravka

Slavia ČB „A“ - Týn „A“

Týn „A“ – Nemanice/Úsilné 2:10

Týn „B“ – Ševětín/Neplachov „B“

SKP - Týn "B" 3:11

 

Mladší přípravka

Týn – Rudolfov 4:4

Loko ČB - Týn