VÝSLEDKOVÝ SERVIS: Olympii se o víkendu dařilo, famózně vstoupili do sezóny mladší žáci!

12.09.2023 14:02

Přinášíme přehled výsledků všech týmů FK Olympie za uplynulý víkend.

 

A-tým

Olympie - Osek 2:1 (2:1) Góly: Gutwirth, Mezera

Bleskový úvod utkání nabídl domácí zápas áčka s Osekem. Po 5 minutách využil Dobalovo přihrávky Gutwirth a nájezd ze strany proměnil v gól. O dvě minuty později ovšem hlavičkující Brom přehodil vyběhnuvšího Kubíka a bylo srovnáno. V 15. minutě doběhl zdánlivě ztracený balón Meidl a přesným centrem našel osamoceného Mezeru, který přeškočil hostujícího brankáře a vrátil Olympii zpět vedení. Olympie se tlačila do útoku, ale i přes několik velkých šancí nedokázala své vedení pojistit. Ve 2. poločase se ke slovu dostali i hosté, ale brankář Kubík si s pokusy kapitána Hocha dokázal poradit. Olympie tak ve 3. domácí zápase konečně dokázala zvítězit. Vrásky na čele, ale trenéru Marešovi dělá rozšiřující se marodka, na kterou po zápase přibyli Gutwirth se Stoklasou.

 

B-tým

Olympie - Kamenný Újezd "B" 4:0 (1:0) Góly: Maruška x2, Klein, Pešta

Béčko má na začátku sezóny skvělou formu, kterou potvrdilo v domácím zápase s rezervou Kameňáku. Ke gólu Kleina se ve 2. poločase přidali Maruška s Peštou a o výhře naší benfiky nemohlo být pochyb. David Maruška si připsal již 10. gól teprve ve 4. zápase! Michal Valtr vychytal druhé čisté konto v řadě!

 

Dorost

Jistebnice - Týn 3:4 po penaltách (0:1) Góly: Pešta, Beránek, Výlet

Dorostenci tentokrát neudrželi dvoubrankové vedení, ale domů nakonec odvezli bod navíc za výhru v penaltách.

 

Starší žáci

Veselí nad Lužnicí - Týn 4:1 (1:1) Góly: Hronek

Starší žáci sehráli vyrovananý zápas v nedalekém Veselí. Po remízové první půli si domácí přece jen 3 góly pohlídali vítězství.

 

Mladší žáci

Veselí nad Lužnicí - Týn 3:4 (3:3) Góly: Kotrba 2, Petrus, Švejda

Famózní vstup do sezóny prožívají mladší žáci. 3. vítězství v řadě se zrodilo ve Veselí. Poločasová přestřelka 3:3 oba týmy do druhého dějství utlumila, a tak jediný gól z kopačky Švejdy rozhodl o vítězství vltavotýnských.

 

Starší přípravka

Týn "B" - Hluboká 14.9.

Týn "A" - Borek 6:1

Dynamo ČB - Týn "A" 12.9.

 

Mladší přípravka

Týn - Dolní Bukovsko 3:5

Čtyři Dvory - Týn 14.9.