Vyhodnocení ankety: hlavní událostí byl pro fanoušky odchod Luboše Červenky

26.05.2014 23:11

Fanoušci se v aktuální anketě na našem webu vyjádřili jasně... Hlavní událostí zimní pauzy před startem jara 2014 byl pro fotbalový klub Olympie odchod středopolaře Luboše Červenky.

Více než polovina z osmdesáti odevzdaných hlasů patřila právě tomuto záložníkovi. Těžko říct, zda fanoušci vnímají Červenkův konec v Olympii jako událost pozitivní, či negativní. Jisté ovšem je, že tato kauza nebyla týnským příznivcům lhostejná. 

"Ať už je názor někteých lidí jakýkoliv, stojíme si za svým rozhodnutím a nucený odchod Luboše Červenky hodnotíme jako absolutně správný krok. Nechceme do detailu rozebírat pozadí celé záležitosti, respektujeme hráčovo soukromí. Faktem však je, že jeho setrvání by neprospělo atmosféře v kabině a nebyla de facto jiná možnost, než se s ním rozloučit," hodnotí zpětně Červenkův odchod PR Manager Jaroslav Brom. 

 

Velký ohlas vzbudil také příchod dvojice bratří Kličků k B-týmu FK Olympie. Mužstvo se zpočátku jara nastartovalo, nyní se mu ale zadrhl motor a záchrana v okresním přeboru už bude velmi složitým oříškem. 

"Nic ale v žádném případě nebalíme, jsme plni odhodlání se o okresní přebor ještě porvat. Teď ve čtvrtek v Hrdějovicích zabereme a pokusíme se vrátit do hry," ujišťuje příznivce šéf B-týmu Jiří Klička.

 

Všem fanouškům děkujeme za hlasování, nyní jsme pro Vás připravili novou anketu. Zahrajte si na prognostiky a tipněte si, co Olympii pravděpodobně v nejbližší době potká... Anketu najdete na homepage webu FK Olympie!

 

Shrnutí výsledků ankety "Hlavní událost zimní pauzy":