To byla střelnice! Starší přípravka FK Olympie nadělila Borku dvacet gólů!

12.05.2014 11:02

 

Také na druhý květnový svátek nečekal starší přípravku FK Olympie žádný odpočinek, naopak měla napilno. K zápasu do Týna přijel soupeř z Borku. Zápas to měl být podle papírových předpokladů jednoznačný, ale všichni víme, jak bývají zápasy s jasným favoritem ošidné. Týnští mladíci nenechali ale nikoho na pochybách a kdo si myslel, že by mohl vidět nějaké překvapení na úkor favorita, šeredně se spletl. Ve výhru hostů věřili snad jen rodiče chlapců z Borku a to tak třicet vteřin. Olympie roztočila kolotoč a kluci z Borku z něj vystoupili až s posledním hvizdem rozhodčího Hudečka. Zápas skončil za stavu 20:2. Utkání se hrálo opět před napěchovanými tribunami. O atmosféru se staral především Fanclub pod vedením klanu Kalinů.

 

Hodnocení trenéra Pavla Vařila:

"Co k tomuto zápasu dodat. Bylo to na jednu bránu. Kluci si to užili a zastříleli si. Byl to zápas, ve kterém jsme si mohli vyzkoušet spoustu nových věcí. Ty se více či méně osvědčily. Chtěl jsem po klucích, aby si přihrávali a pořádně si zahráli. Výsledek je sice jednoznačný, ale já mám ze zápasu rozporuplné pocity. Občas mi přijde, že Krýša s Marťou hrají jen na to, kdo dá více gólů. Chtěl bych po nich, aby klukům přihrávali, aby je dostávali do šancí. To se nám moc nedařilo. Na tom musíme určitě zapracovat. Není důležité, jestli dám deset gólů, ale jde o to, aby si kluci začali zvykat na to, jak hrát jako tým a ne jenom střílet góly. Kluci se snažili, to je pravda, ale chtěl bych ještě trochu víc. Jinak zápas dopadl super, výsledek byl jednoznačný. Nejvíc jsem se zapotil, když jsem dal Toma Kalinu do útoku a on se nemohl zaboha trefit. Potom se mu to povedlo a tribuny vytryskly nadšením. Všem klukům je třeba poděkovat, zvládli to dobře. Na konec mi dovolte poděkovat opět všem přítomným divákům. Klukům se hraje moc dobře a uvědomují si už v tomhle věku, že ten fotbal se hraje také pro diváky. Za nás trenéry můžu slíbit, že v nastavené práci nepolevíme."

 

 

FK Olympie Týn nad Vltavou vs. Borek 20:2

Branky za Olympii: Černý Martin 8x, Klein Kryštof 6x, Kalina Tomáš 3x, Vařil Patrik 2x, Náprstek Vojtěch 1x

Sestava Olympie: Kubík Matyáš, Michálek Ondřej, Vařil Patrik, Klein Kryštof, Černý Martin, Novák Jakub, Kalina Tomáš, Zámečník Martin, Herza Jiří, Náprstek Vojtěch

 

Vedoucí mužstva: Maruška Jan

Trenér: Vařil Pavel

Fanoušci: Fanclub Tomáše Kaliny a ostatní rodiče kluků