Starší přípravka zvládla i zápas v Ševětíně

25.10.2013 13:36

Tak trochu netradiční sobotu měla dvojice hráčů A-týmu Pavel Vařil s Janem Maruškou. Nejprve od pul jedné vedli svou starší přípravku k zápasu v Ševětíně a poté  se hned museli hlásit trenéru Švecovi na předzápasovou taktiku k zápasu proti  Vodňanům.

V Ševětíně se dal očekávat vyrovnaný zápas, jelikož se utkali sousedé v tabulce. To se potvrdilo. Od prvních minut byl zápas vyrovnaný a k vidění bylo minimum šancí. Do vedení šla jako první hostující Olympie zásluhou kapitána Kryštofa K.. Poté přidal druhý gól Martin Č. a zdálo se, že Olympie kráčí k jednoznačnému vítězství. Domácí ale nesložili zbraně a ještě do poločasu upravili skóre na 2:2. Ve druhé půlce se obraz hry příliš nezměnil. Olympie opět utekla na rozdíl dvou branek zásluhou Martina Č. a měla i další šance. Vítězství už ovšem nepustila zásluhou Matyáše K. v bráně i všech ostatních hráčů v obraně. Zápas skončil s výsledkem 4:3 pro týnskou Olympii.

 

Vyjádření trenéra Pavla Vařila:  "Zápas nemůžu hodnotit jako celek. Oba poločasy si zaslouží svůj komentář. Ten první byl od nás opět hrůza a děs. Bez pohybu, přihrávky atd.. Ten druhý už byl o poznání lepší. Byla tam bojovnost a pohyb kluků byl o poznání lepší. Musím říct, že tentokrát nehrála naše osa Kryštof a Martin tak, jak bych si představoval. Chyběl mi u nich větší pohyb a nasazení. Martin to nahradil góly ale góly nejsou všechno. Nechci ho tu vůbec kritizovat. To ne. Ale má na víc a Kryštof  jakbysmet. Ostatní kluci se zatím ještě učí od těchto dvou, ale jsou vidět jejich pokroky. Zápas jsme nakonec vyhráli 4:3. Myslím, že zaslouženě. O ten gól jsme byli přeci jen lepší. Klukům nemůžu odepřít bojovnost, a proto jim děkuju, že zápas zvládli a vyhráli."

 

 

 

Ševětín vs. FK Olympie Týn nad Vltavou 3:4

Branky za Olympii: Černý Martin 3x, Klein Kryštof 1x,

Sestava Olympie: Kubík Matyáš, Michálek Ondřej, Novák Jakub, Herza Jiří, Vařil Patrik, Klein Kryštof, Černý Martin, Proksch Adam

Vedoucí mužstva: Maruška Jan

Trenér: Vařil Pavel