Sportovní ples FK Olympie zaplnil Sokolovnu!

10.02.2014 00:26

Týnskou plesovou sezónu v letošním roce obohatil překvapivý pořadatel. K již zkušeným matadorům – divadelníkům, veteránům nebo rybářům – se přidali po dlouhých „nekulturních“ letech také fotbalisté.

První novodobý týnský sportovní ples hostil v pátek 7. února sál Městského centra kultury a vzdělávání – Sokolovny. Organizátoři z marketingového oddělení FK Olympie slibovali zábavu pro sportovce a vltavotýnskou mládež, ostatně slogan „jedinej cool ples v Tejně“ jasně vypovídá, pro koho byl ples určen. „Ples pro mladé lidi zatím v Týně chyběl. Chtěli jsme ukázat, že plesy mají své místo i v dnešní době a nemusí se na nich jen tancovat polka a valčík,“ přibližuje záměry organizátorů Media & PR Manager FK Olympie Jaroslav Brom.

Jakési bílé místo na týnské plesové mapě se Olympii skutečně podařilo zaplnit. Na plese se objevila spousta mladých lidí a vltavotýnských sportovců. „Na plese v Týně nechodím, zde jsem ale udělal výjimku. Očekávám trošku jinou atmosféru, než mají klasické plesy,“ přiznal v úvodu plesu například 22-letý Lukáš. Organizátoři nakonec evidovali solidních 250 lidí v sále, čímž se Sportovní ples zařadil mezi nejnavštěvovanější akce letošní sezóny.

Prakticky od samého začátku se sálem šířila pozitivní energie, jíž měla na svědomí zejména Kapela MP3. „Ples jsme si užívali, lidé se chtěli bavit a myslím, že se vše podařilo,“ uvedl manažer kapely Ladislav Jaroš. Program plesu obohatilo také předtančení v podání tanečního disco-aerobic souboru z Městského domu dětí pod vedením Hany Otčenáškové. Večerem provázelo Studio Olympie, které si pro fanoušky připravilo mimo jiné i slavnostní vyhlášení fotbalisty roku. Prestižní cenu obdržel překvapivě Vlastimil Švík. „Je to krásnej zážitek, že to ani neumím vyslovit,“ těžko hledal slova šťastný vítěz. Ve finále ovšem vyšlo najevo, že se jednalo o recesi, která měla absurdní volbou ukázat, že individuální ceny v kolektivním sportu v podstatě postrádají smysl.

Přítomné hosty pobavilo také půlnoční překvapení, kdy se fotbalisté FK Olympie proměnili v babky z komedie Slunce, seno, jahody (video zde). Parket se následně znovu zaplnil a Kapela MP3 dokázala poté servírovat taneční zábavu až do 3. hodiny ranní.

Organizátoři po plese neskrývali nadšení. „Ples předčil naše očekávání, takřka jsme zaplnili Sokolovnu, Kapela MP3 podala výborný výkon a lidé byli, doufám, maximálně spokojení. Všem, co přišli, moc děkujeme za důvěru a věřím, že je Sportovní ples FK Olympie nezklamal. Musím pochválit zaměstnance Sokolovny za perfektní spolupráci a velký dík patří celému našemu organizačnímu týmu. V první řadě děkuji kolegům Danielu Bromovi a Vlastimilu Švíkovi, dále potom výboru FK Olympie a také Lukáši Niklovi a sestrám Vovesným, kteří nám velmi pomohli s přípravou a zajištěním soutěže. Je na místě poděkovat také všem sponzorům a partnerům plesu,“ oceňuje práci všech zúčastněných PR manager Jaroslav Brom. „Ples si ještě v rámci našeho oddělení detailně vyhodnotíme. Když jsme ale viděli, jak se lidé baví, téměř na 100% to vypadá, že příští rok budeme v obnovené tradici sportovních plesů pokračovat,“ uzavírá spokojený PR manager.