VÝSLEDKOVÝ SERVIS: Áčko bez vstřeleného gólu a bodu, dorost nadělil soupeři sedmičku a béčku vystřelil bod v závěru Lukeš!

24.03.2024 18:33

A-tým

Protivín - Olympie 2:0 (1:0) ČK: 43. Brom

Olympie chtěla navázat na dobrý výkon z domácího zápasu s Malší Roudné. Začátek byl vyrovnaný a oba týmy se oťukávaly. Po jedné z týnských akcí se domácí dostali do protiútoku, útočník Říha prošel přes 2 obránce a prostřelil Kubíka v bráně - 1:0. Před koncem poločasu musel odejít do sprch stoper týnských Josef Brom po faulu na unikajícího Říhu. Ve 2. poločase se snažila Olympie s výsledkem něco udělat, ale pozorná obrana domácích nepustila Olympii do žádné šance. Naopak po rohovém kopu se po šťastném odrazu prosadil podruhé v zápase Říha a naděje na bodový zisk vzaly za své. V závěru zápasu se po nešťastném došlapu zranil nově příchozí brankář Kadlec a dovršil tak neúspěšný výjezd vltavotýnských. 

Příští týden čeká Olympii veledůležitý zápas v souboji o záchranu s Dražicemi!

 

B-tým

Čtyři Dvory "B" - Olympie 4:4 (3:3) Góly: Vornay, Tomka, Lukeš, (vlastní)

Jarní sezónu rozehrálo béčko solidní přestřelkou ve Zlivi, kde se utkalo s rezervou Čtyř Dvorů. V divokém 1. poločase padly 3 góly do každé branky. Domácí si dlouho mysleli na plný bodový zisk, poté co v 55. minutě vrátil vedení domácím svým 3. gólem Fürst, ale cenný bod vystřelil v nastaveném čase týnský obránce Lukeš. Přiští víkend přivítá béčko na domácím hřišti v neděli od 14:00 Boršov "B".

 

Dorost

Olympie - Protivín 7:2 (6:1) Góly: Ullrich 2, Pešta 2, Herza z pen., Švejda, Kořenský

Na povedený podzim chtěl navázat dorost v 1. jarním zápase s Protivínem. A to se povedlo na výbornou. Aktivně hrající domácí nadělili hostům v 1. poločase kanára (6:1) a zbytek zápasu se už jen spíše dohrával. V dalším zápase čeká dorost Kardašova Řečice.