První říjnový víkend se v Týně ponese v duchu fotbalu

03.10.2014 20:21

Na tento víkend předpovídají meteorologové krásné podzimní počasí. Kdo ještě neví, co s prosluněným víkendem udělat, FK Olympie nabízí opět po 14 dnech bohatý fotbalový program.

 

V sobotu se jako první týnskému fanouškovi představí dorostenci FK Olympie, kteří od 10:00 přivítají celek ze Soběslavi. Postavení týmů v tabulce naznačuje, že by si Týňáci mohli pořádně zastřílet. Soběslav je beznadějně poslední se skórem 3:42, dorost FKO je už na druhé příčce, navíc posilněný o cenné vítězství v Dačicích.

 

Hlavním tahákem soboty bude samozřejmě odpolední zápas A-týmu FK Olympie od 16:00. Na naší horkou domácí půdu zavítá TJ Šumavan Vimperk, se kterým FK Olympie nemá příliš zkušeností. V minulé sezoně totiž Vimperk nastupoval ve skupině B I. A třídy. V současné době okupuje Šumavan 11. pozici za 7 získaných bodů.

 

Víkend na Olympie uzavře v neděli od 16:00 týnská rezerva. Proti B-týmu nastoupí Žabovřesky, které figurují v tabulce až na předposledním místě, a tak cíl je jasný: navázat na vítězství z derby v Kolodějích a připsat si v tabulce další tři body.

 

Papírovým favoritem jsou celky Olympie tento víkend v každém zápase. Přijďte se však přesvědčit na vlastní oči, jestli to hráči dokáží potvrdit i na hřišti.