Příprava FK Olympie: o víkendu bude hrát A-tým a premiérově i béčko!

24.02.2014 21:29

A-tým FK Olympie čeká o víkendu poslední vystoupení v Hlubocké zimní lize. Soupeřem týnských bude tradiční rival z Olešníka. Zápas je na programu v neděli a výkop je naplánován již na 9:00. Olympie má zatím v nabité konkurenci velmi solidní bilanci tří výher a tří porážek. Proti Olešníku bude favoritem a měla by tak skončit v první polovině konečného pořadí. "Chceme utkání vyhrát, zatím se nám na hlubocké umělce vcelku daří a vítězství nad Olešníkem by bylo příjemnou tečkou za našimi vystoupeními," těší se na utkání trenér Vladimír Švec.

 

Ani po skončení hlubocké zimní ligy nebude A-tým Olympie zahálet. V sobotu 8. března od 14:00 nastoupí Švecův tým proti soupeři z rakouské regionální ligy.

 

Zatímco A-tým v rámci přípravy již odehrál šest utkání, B-mužstvo FK Olympie se na svůj premiérový zápas v roce 2014 teprve chystá. Pod vedením dvojice bratří Kličků se hráči béčka nejprve sejdou v úterý od 17:00 k prvnímu tréninku a o víkendu už vyběhnou k prvnímu přátelskému utkání. Soupeřem B-týmu bude mužstvo Chrášťan, utkání se odehraje na vedlejším hřišti FK Olympie v sobotu 1.3. od 14:00. Jiří Klička se kromě kmenových hráčů béčka bude spoléhat i na některé navrátilce. "Nechte se překvapit, kdo ze staronových hráčů v sobotu vyběhne na trávník," nechává fanoušky v mírném napětí Jiří Klička.

 

V hlubockém podzámčí čeká Olympii o víkendu závěrečné vystoupení v rámci letošní zimní ligy.