POTVRZENO! B-tým FK Olympie bude příští rok hrát III. třídu!

01.07.2014 11:15

Po včerejšku vše dostává definitivní oficiální štempl - béčko FK Olympie sestupuje z okresního přeboru a bude hrát III. třídu. Sestup sice není nikterak příjemnou skutečností, nicméně fanoušci se mohou těšit na prestižní derby s Kolodějemi!

 

 

Poslední naděje na záchranu v okresním přeboru zhasla B-týmu FK Olympie na včerejším losovacím aktivu okresních soutěží. Týnské béčko skončilo v okresním přeboru poslední, což jej automaticky odsoudilo k sestupu do III. třídy. Přesto se ještě objevila naděje na setrvání v nejvyšší okresní soutěži - ve fotbalových kuloárech se hovořilo o zrušení IV. třídy a rozšíření okresního přeboru na 16 mužstev. Za těchto okolností by z okresního přeboru nikdo nesestupoval. Nakonec ale IV. třída zůstala zachována i pro ročník 2014/2015, což znamená jediné: Olympie "B" bude hrát ve III. třídě.

"Na losovacím aktivu byla Olympie "B" zařazena do III. třídy. Vypadalo to hned na dvě megaderby - s Chrášťany a Kolodějemi. Chrášťany ale nakonec z druhého místa postupují do okresního přeboru, týnští fanoušci se tak mohou těšit jen na derby proti Kolodějím. Na programu by mělo být v 6. podzimním kole, čili na přelomu září a října," podává zprávu Vlastimil Švík, který Olympii na losovacím aktivu zastupoval.

 

B-tým FK Olympie se jistě bude chtít rychle vrátit zpět do okresního přeboru, zvládne to? Diskutujte na našem facebooku!