PLES FK OLYMPIE - předprodej zahájen!!!

22.11.2013 23:57

Fotbalový podzim dopsal minulý víkend své poslední kapitoly a stránky FK Olympie tak nyní budou patřit sérii hodnocení, analýz a bilancování.

 

Kromě toho se ale budeme věnovat také pomalu se blížícímu plesu FK Olympie. Slavnostní ples pořádáme 7. února 2014 v týnské Sokolovně a již nyní si můžete rezervovat vstupenky. Vstupné je jednotné - 120 Kč - bez ohledu na to, zda sedíte v hlavním sále, nebo budete mít lístek pouze na stání. Rozhodně se tedy vyplatí na nic nečekat a zajistit si vstupenky již nyní, jinak Vám nejlepší místa "vyfoukne" někdo jiný...

 

Rezervace je velmi jednoduchá - stačí pouze napsat SMS či zavolat na číslo 723 637 076 nebo poslat email na olympietyn@gmail.com, kde uvedete své jméno, číslo stolu a počet vstupenek. Rezervace Vám následně platí 14 dní, během nichž Vám na základě domluvy vstupenky osobně do Vašich rukou doručíme.

 

Jasno už začíná být také o programu - hrát bude charismatická kapela MP3, jako předtančení je v plánu Disco a intenzivně pracujeme na dalších doplňkových vystoupeních.

 

Čtyři stoly už jsou zarezervované, proto není nač čekat... Těšíme se na Vás, přijďte se pobavit na "jedinej cool ples v Tejně"!

 

Plán sálu v MDK Sokolovna, zarezervované stoly jsou označeny červeně.