Olympii čeká zápas podzimu - v Želči půjde o první místo!

07.11.2013 19:54

Den D, boj o všechno, zápas podzimu. Tato slova jasně charakterizují, o co půjde tuto sobotu při utkání v Želči. FK Olympie přijede na místní trávník v roli vedoucího týmu I.A třídy, domácí Želeč je však Olympii v patách, ztrácí na ni pouhý bod. Navíc se jedná o poslední řádné podzimní kolo, což znamená jediné: kdo ze zápasu vzejde jako vítěz, bude si moci užívat titul půlmistra. A samozřejmě bude mít před odvetami dobře našlápnuto do krajského přeboru. 

 

Ještě dvě kola zpátky byla situace na čele tabulky přitom diametrálně odlišná. Olympie ztratila body v domácím zápase s celkem Vodňan a Želeč šla po vítězství nad Branicemi do čtyřbodového trháku. Následně ale hráči Želče dvakrát ztratili - domácí remízu s Protivínem zachraňovali v poslední minutě z penalty a poté propadli v Hradišti. Olympie těchto ztrát dokázala využít, zvítězila v Bernarticích a zvládla i derby s Olešníkem, což ji v součtu posunulo do čela tabulky.

 

Olympie bude v Želči spoléhat na své tradiční zbraně - celoplošnou kombinační hru, aktivní hru po křídlech a střelecké umění kapitána Pavla Vařila, který letos skóroval již osmkrát. 

Želeč oproti tomu sází na personu číslo jedna - exligového matadora Milana Bartesku, jenž si během podzimu připsal už dva hattricky!

 

Souboj o první místo začíná tuto sobotu od 13:30 v Želči

"Očekáváme invazi týnských fanoušků. Doufám, že nás v důležitém zápase přijedou podpořit v hojném počtu. Je to bezpochyby utkání podzimu, navíc Želeč je od Týna jen 25 kilometrů. Pečlivě se na soupeře připravujeme, první místo chceme určitě udržet!" bojovně prohlašuje trenér Olympie Vladimír Švec.

 

Přijeďte Olympii podpořit i Vy!

 

Jedním z trumfů trenéra Švece může být i Tomáš Houska. Talentovaný dorostenec se trefil v obou posledních zápasech.