Naváže A-tým FK Olympie na skvělý výkon proti Katovicím nebo na bídu z Plané?

26.04.2014 11:59

Jako den a noc byly výkony A-týmu FK Olympie v posledních dvou utkáních I.A třídy. Před dvěma týdny si týnští po skvělém výkonu poradili s Katovicemi, které se netají postupovými ambicemi. Vítězství 2:1 všem vlilo optimismus do žil a mnozí začali znovu věřit, že FK Olympie může bojovat o vítězství v I.A třídě. Žel, optimistická nálada vydržela jen týden, v Plané nad Lužnicí Olympie totálně vyhořela. Po 20 minutách bylo skóre 3:0, po poločase 4:0 a Olympie poté už jen korigovala na 4:2.
Nyní přichází otázka: na jaký výkon naši hráči naváží?

Přijďte se podívat tuto sobotu od 17:00 na stadion FK Olympie. Týnští budou hostit Mirovice, které uzavírají tabulku. Na první pohled by se mohlo zdát, že ideální soupeř na to se znovu takzvaně chytit... Jednoduché to ale určitě nebude, hráči budou potřebovat i Vaši podporu!

 

 

V neděli bude na stadionu FK Olympie k vidění jedno utkání - dorost se od 10:00 proti Nové Včelnici bude prát o první jarní body.

 

Žáky čeká venkovní utkání ve Zlivi, starší začínají v 10:00.

 

Nedělní program mužstev FK Olympie uzavře týnské béčko, které sehraje zápas na hřišti LOKO České Budějovice. Výkop je stanoven na 15:00.

 

 

Fanděte FK Olympie!!!