VÝSLEDKOVÝ SERVIS: Muži brali o víkendu remízy, dorost je stále bez porážky!

25.09.2023 15:39

Přinášíme přehled výsledků všech týmů FK Olympie za posledních 14 dní.

 

A-tým

Třeboň – Olympie 3:0 (0:0)

Olympie – Třebětice 1:1 (1:0) Góly: Gondek

V Třeboni statečně odolávala týnská obrana pokusům soupeře celý první poločas. Bohužel hned na začátku toho 2. se po tečované střele trefil z přímého kopu domácí kapitán Tůma. Z rohového kopu přidal hlavou druhý gól Bicenc a v závěru utkání upravil skóre na 3:0 z penalty Hromádka. Olympie se za celý zápas nedostala do vážného zakončení a odjela domů s prázdnou.

Domácí utkání s Třeběticemi nabídlo ofenzivní podívanou s plno šancemi na obou stranách. Do vedení šli domácí, když Račákovu ránu, která skončila na tyči, doklepl do odkryté brány Gondek. Hosté se tlačili čím dál více dopředu a odměnou jim byl vyrovnávací gól, který rovněž padl po nastřelené tyči do prázdné brány. Vítězství Olympie měl těsně před koncem na kopačce Liška, ale brankář hostí jeho střelu vyrazil. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou.

 

B-tým

Mokré – Olympie 15:0 (7:0)

Olympie - Mladé "B" 2:2 (1:0) Góly: Maruška x2

Obrovský debakl si vysloužilo béčko v Mokrém. Ambiciózní tým nedal poslepované sestavě trenéra Adámka nejmenší šanci. Kapitán domácích Petr Štumbauer vsítil 7 gólů!

O reparát se naše rezerva snažila doma proti béčku Mladého. Dvakrát byla ve vedení po trefách podzimního střelce Marušky, ale hosté vždy dokázali srovnat. Utkání skončilo remízou 2:2.

 

Dorost

Týn – Chotoviny + Malšice 3:1 (2:0) Góly: Pešta x2, Herza

Soběslav - Týn 2:5 (1:0) Góly: Pešta x2, Ullrich x2, Michálek

Hořkost porážky stále neokusili dorostenci. Nejprve si doma poradili s Chotovinami a poté se jim díky neuvěřitelné šestiminutovce, kdy vstřelili 4 góly, povedlo otočit zápas se Soběslaví! Gólově úřadovali Pešta s Ullrichem.

 

Starší žáci

Týn – Meteor Tábor 1:5  Góly: Chudý

Hradiště – Týn 12:0

Na první body v KP stále čekají starší žáci. Tentokrát byly nad jejich síly týmy Meteoru Tábor a Hradiště.

 

Mladší žáci

Týn – Meteor Tábor 3:1  Góly: Fučík, Wolfová, Petrus

Hradiště - Týn 3:2  Góly: Nevole, Švejda

Dva vyrovnané zápasy sehráli mladší žáci. V domácí prostředí porazili Meteor Tábor 3:1. První porážka přišla na půdě Hradiště, když domácí dokázali ve 2. poločase otočit stav utkání a zvítězili 3:2.

 

Starší přípravka

Týn „B“ – Hluboká 10:2

Lišov „B“ - Týn "B" 4:5

Týn "A" – JFA 2:10

Dynamo ČB - Týn "A" 1:0

 

Mladší přípravka

Čtyři Dvory - Týn 1:12

Týn – Zliv 6:4

Hluboká - Týn