Konec diskusního fóra FK Olympie

30.04.2014 19:08

"Vážení fanoušci FK Olympie,

 

30. dubna dopoledne jsem v diskusním fóru zveřejnil tento příspěvek:
"Jelikož se na fóru opět začínají množit urážlivé a vulgární příspěvky, navíc i nadále podepsané pouze pod anonymními přezdívkami, dovolte mi znovu do diskuse vstoupit.
Všechny příspěvky obsahující urážky a vulgarismy budou administrátory webu ihned mazány. Totéž platí také pro příspěvky vkládané pod nicneříkajícími přezdívkami typu "ROLAND DE GOLL", "Jouda", "Johny-Jan" a další.
Děkuji za dodržování základních pravidel diskuse."



Během dne se jako reakce na tento příspěvek ve fóru objevila řada nevhodných, někdy i vulgárních komentářů, opět bez podpisu. Z toho vyplývá jediné: Nemá smysl, aby diskusní fórum v podobě, jak jsme ho znali, na stránkách Olympie dále pokračovalo.

Marketingové oddělení se rozhodlo k 30.4. fórum zrušit. Platformou pro diskusi fanoušků bude facebooková stránka FK Olympie, kde všichni vystupují pod skutečnými jmény. Odkaz na facebook Olympie zde:

https://www.facebook.com/pages/FK-Olympie-T%C3%BDn-nad-Vltavou-fanpage/507700352605390

Na stránkách Olympie bude nyní nově k dispozici návštěvní kniha, v níž budeme zveřejňovat slušné a podepsané příspěvky fanoušků. Samozřejmě prostor dostanou i příspěvky kritické, svobodu slova zachováváme a plně respektujeme. Příspěvky do návštěvní knihy nám mohou fanoušci zasílat prostřednictvím emailu na adresu olympietyn@gmail.com.
Zavazujeme se, že všechny podepsané a slušné příspěvky budou zveřejněny.

Děkuji za pochopení a těším se na slušnou diskusi na solidní úrovni."


Ing. Jaroslav Brom
Media & PR Manager FK Olympie