Kam o víkendu na Olympii?

19.09.2014 12:31

Blížící se víkend si fanoušci týnského fotbalu budou moci opravdu užít!

 

V sobotu se od 16:30 na stadionu FK Olympie odehraje utkání A-týmu, kterému se postaví FC Dimmpl Mirovice. Mirovičtí neprožívají zrovna veselý vstup do sezóny, po 5 kolech mají na svém kontě jen tři body za jediné vítězství, zbylé čtyři zápasy prohráli. Na chvostu tabulky se FC Dimmpl Mirovice pohyboval i v minulé sezóně, dobrý finiš jej ale vynesl na konečné 9. místo. Mimochodem, k cestě za záchranou se Mirovice odrazily právě proti Olympii - na jaře na týnském stadionu vyrovnávaly v poslední minutě z pokutového kopu na 1:1... Domácí FK Olympie má tedy Mirovicím co oplácet. V zápase bude tým trenéra Petra Novotného jasným favoritem.

 

Ostatní mužstva FK Olympie zasáhnou do hry v neděli. Dorostenci, kteří ve třech zápasech vybojovali slušných 7 bodů, jedou do Mladé Vožice.

Žáci hrají na domácím stadionu od 10 hodin proti budějovické Slavii.

Víkendový program uzavře B-tým FK Olympie, který bude na domácím stadionu v 16:30 hostit soupeře z Neplachova. Tým trenéra Jiřího Kličky bude chtít navázat na přesvědčivé vítězství z posledního domácího duelu (5:0 proti Vrábči), naopak určitě si bude chtít napravit reputaci po posledním utkání, které béčko prohrálo minulou sobotu v Pištíně 3:0.

 

 

Přijďte fandit FK Olympie!