Jaké mimofotbalové novinky pro fanoušky FK Olympie přinese nová sezóna?

15.08.2014 13:13

 

Nový soutěžní ročník přináší vždy spoustu očekávání. V případě FK Olympie budou hlavními tématy diskusí fanoušků především nový trenér Petr Novotný a nové tváře v A-týmu Miroslav Šálený a Radim Kokeš.

Novinky ale na příznivce týnské kopané čekají, nejen pokud jde o personální složení FK Olympie. Marketingové oddělení opět nelenilo a do nového ročníku přináší několik vylepšení a inovací.

„Díky dotaci společnosti ČEZ jsme dostali možnost pořídit nové vybavení. Kromě fotbalových pomůcek jsme zainventovali také do moderních technologií. Bohužel ale došlo ke zpoždění u našeho dodavatele a technologický bonbónek budeme moci fanouškům představit až v horizontu dvou až tří týdnů,“ zatím jen naznačuje Media & PR Manager Jaroslav Brom.

„V našem skladu ale už máme speciální pomůcku, kterou budeme moci naplno využít při našich tradičních poločasových soutěžích. Fanoušci se mají na co těšit, bude to zábava ligových parametrů,“ láká diváky na sobotní start sezóny Jaroslav Brom.

Během všech utkání A-týmu dostane každý fanoušek ke vstupence ZDARMA oblíbený magazín Olympiják. Navíc se majitelé smartphonů či tabletů mohou na stadionu připojit zdarma na wifi, připojení zajišťuje společnost CSERVIS.

K inovacím dochází také po grafické stránce. „Mírně jsme redesignovali plakáty a veškeré grafické materiály. Vše zůstává v souladu s hodnotami značky FK Olympie, zároveň ale přidáváme moderní svěží prvky,“ vysvětluje Brand Manager Daniel Brom. „Lehkých úprav doznala i grafika magazínu Olympiják. Nahradili jsme font Times New Roman a nyní používáme mladistvější a hravější font Georgia, který jsme implementovali také na našem webu. Po grafické stránce je značka FK Olympie absolutně konzistentní,“ dodává Brand Manager.

Marketingové oddělení FK Olympie se rozrostlo o další dva členy – na pozici Brand Manager Intern byl přijat Lukáš Nikl, funkci Brand Manager Trainee bude vykonávat Michal Šálený. „Práce máme opravdu hodně a posily jsme potřebovali. Oba kluci jsou pracovití a jsem si jist, že vše se hned projeví na zkvalitnění našeho servisu týnským fotbalovým fanouškům,“ pochvaluje si nové kolegy Project & Event Manager Vlastimil Švík. „Díky vyšší personální kapacitě naše oddělení už nyní bylo schopné aktualizovat soupisky jednotlivých týmů na webu, včetně rozpisů zápasů všech mužstev. Rozklikněte si vždy sekci věnovanou danému týmu a naleznete menu sestávající ze soupisky, aktuální tabulky a přehledu výsledků. Vše budeme pravidelně po odehraném víkendu aktualizovat, naši fanoušci tak budou rychle v obraze,“ spokojeně konstatuje Project & Event Manager.