A-tým i B-tým si o víkendu připsali vítězství!

20.10.2014 08:36

Podařený víkend si mohou odškrtnout hráči A-týmu i B-týmu FK Olympie.

Áčko zvládlo důležitou bitvu s Lažištěm. O vítězství 2:0 rozhodli v prvním poločase branky Jana Meidla a Radima Štose. Utkání předcházel slavnostní nástup, kdy hráče na trávník přiváděli fotbalisté z mladší přípravky FK Olympie. Trenér mladých fotbalistů Jan Meidl se před svými svěřenci představil v nejlepším světle - proměnil penaltu a následně přesným centrem vybídl ke gólu Radima Štose. Olympie díky vítězství drží druhou příčku v tabulce s tříbodovou ztrátou na vedoucí Katovice.

 

B-tým v neděli hostil Dívčice a potvrdil zlepšující se formu. Zápas se pro béčko navíc nevyvíjel podle ideálního scénáře. Tým Jiřího Kličky sice vedl po gólu Příhody 1:0, hosté však skóre otočili a ještě ve 40. minutě byl stav 1:2. Těsně před pauzou se ale trefili Vlk a Houska a když po přestávce přidali další góly Al-Aita a David Maruška, bylo o vítězství Olympie "B" rozhodnuto.

 

 

Druhou porážku v řadě museli skousnout dorostenci, Nová Včelnice v Týně vyhrála 4:1, když jediným úspěšným domácím střelcem byl Tomáš Příhoda.

Porážku si připsali také starší žáci, kteří podlehli 2:4 Rudolfovu (branky Černý, Hudeček).

Lépe se dařilo žákům mladším, Rudolfovu nasázeli osm branek! (branky Kalina 4, Procházka 2, Hudeček, Černý)

 

 

Podrobnosti o utkáních připravujeme a přineseme Vám je v průběhu týdne.