50 let! Předseda FK Olympie Antonín Hudeček slaví jubileum

11.11.2021 13:23
Předseda FK Olympie Antonín Hudeček na začátku listopadu oslavil významné životní jubileum. Půl století. 50 let. Našeho předsedu, který Olympii vede z nejvyšší pozice od roku 2016, jsme si při této slavnostní příležitosti pozvali k rozhovoru.
 
 
Milý předsedo, přejeme všechno nejlepší k 50. narozeninám. Jak se cítíš jako padesátník?
Řekl bych, že se cítím pořád stejně mladý jako před třiceti lety. Sice rychlost už je na hřišti pryč a než se dostanu na standardní výkon, tak to trvá trochu déle, ale když se to rozběhne, tak to běží, jak má :)
 
 
Když se ohlédneš zpátky, z čeho máš za uplynulých 50 let největší radost?
Největší radost mám z mých kluků, kteří se docela podařili. Oba mají rádi sport a s učením to taky není až tak špatné. A toto vše je podepřeno kvalitním rodinným zázemím, které v současné době náramně funguje, když jsem se z Týna přestěhoval do nedaleké Bechyně.
 
 
Co plánuješ do druhého půlstoletí?
Na plánování moc nejsem, na to mám svoju drahou polovičku. Prostě bych chtěl žít aktivní život naplněný rodinným životem plným sportovních zážitků, nejen pasivních, ale taktéž aktivních. Jako je fotbal, jízda na kole, běh a s hromadou turistiky v přírodě. A to vše zakončené kvalitní českým jídlem se sklenkou dobrého vína, třeba na Hospodském kvízu moderovaném nezapomenutelnou dvojkou  Jarda a Vlasta.
 
 
Jak hodnotíš výkony jednotlivých týmů FK Olympie v aktuální sezóně?
Výkony všech týmů jsou velmi příjemné a určitě dělají radost mnoha lidem v Týně. Ze všeho nejvíc ale mám radost z výkonů dorosteneckého týmu, který jsme po mnoha letech opět mohli přihlásit do soutěží pod hlavičkou FAČRu. I když jsou kluci teprve věkem mladšího dorostu, směle se měří s kluky o dva i tři roky staršími, podávají kvalitní výkony a jsou velkým příslibem do dalších let. 
 
 
Olympie letos slaví 100 let, co bys jí popřál do další stovky?
Popřál bych jí svěží dech, hodně zapálených lidí jak ve vedení, tak na trenérských postech, kvalitní hráčský potenciál ve všech věkových kategoriích a v neposlední řadě hodně sportovních úspěchů na zeleném pažitu.