Z Chýnova áčko body nepřivezlo

09.04.2019 10:01

Chýnov má prozatím v jarní části skvělou bilanci. V úvodních dvou zápasech ani jednou bodově nezaváhal a nic na tom nehodlal měnit ani dnes. Soupeřem mu byl Týn nad Vltavou, který se naopak po posledním bezbrankovém zápase chtěl střelecky prosadit. Domácí se Olympii snažili dostat pod tlak a zpočátku se jim to dařilo. Jejich akce, ale končili výhodou rohových kopů. Obrana Olympie se ačkoliv to proti útočícím hráčům neměla jednoduché dokázala ubránit a sama zaútočila. Meidl převzal míč za obranou a nacentroval jej na hlavu Mezery, který ovšem trefil hlavou nad. První poločas tak skončil bez branek.

Do druhého poločasu měla nástup právě hostující Olympie. V úvodu poločasu běžel Josef Brom na domácího brankáře Jiřího Průšu a z levé strany jej ohrozil střelou, která ovšem znovu skončila nad brankou. Chýnov se po této akci hostí otřepal a udeřil z brejku. Po jedné z chyb stál na konci akce Ondřej Mládek a posunul domácí k dalšímu vítězství 1:0. Chýnov pak nabral na své aktivitě a vypracoval si dvě příležitosti, které ale nedokázal využít. To domácí hráče příliš mrzet nemuselo, jelikož svoje zaváhání napravili nejprve v 83.minutě kdy využil zaváhání obrany Václav Hruška a o dvě minuty později vystihl chybnou rozehrávku Slavomír Mareš 3:0. Chýnov tak potřetí za sebou vyhrává a pokračuje ve vynikající bilanci. Hostující Týn nad Vltavou v dalším kole přivítá silného soupeře z Nové Včelnice a bude se snažit prolomit svou střeleckou smůlu.

 

Jiří Orlíček - trenér: V prvním poločase domácí kopali jeden roh za druhým , ale naše obrana vše zvládla. V 28' Šalený našel pasem za obranu nabíhajícího Meidla, který centrem našel Mezeru . Bohužel jeho hlavička šla nad branku. Ve druhém poločase běžel ze strany Brom na brankáře domácích , ale přestřelil. V 52' propadla naše levá strana a po brejku jsme inkasovali branku.Po vystřídání jsem změnil rozestavení a Chýnov měl další dvě šance, které nedal. V 83' Boček neuhrál souboj a dostali jsme druhý gól. Další minutu mohl korigovat Brom , ale trefil brankáře. V 85' po špatné rozehrávce Bočka jsme inkasovali potřetí.

 

Chýnov - Týn 3:0 (0:0)

Vachuta - Červenka, Šálený, Vařil, Meidl - Dvořák (61. Novotný), Brom, Dobal, Liška - Tomka (72. Lukeš), Mezera

 

Sestřih zápasu: https://www.youtube.com/watch?v=Etb8bd044Y4