Také v Lišově Olympie dominovala

31.10.2019 09:48

Hned od začátku utkání domácí bránili v bloku osmi hráčů a soupeřům se tak nedařilo prosadit. V průběhu zápasu měli hráči Olympie několik šancí, které však neproměnili. Prosadil se až Dobal na konci prvního poločasu ve 44. minutě, který tak otevřel skóre 0:1.

Ve druhém poločasu opět bodovali hosté, když se v 63. minutě po centru Housky trefil Mravec a zvýšil skóre na 0:2. Tentýž hráč se pak v 82. minutě prosadil znovu po rohovém kopu Dobala. Lišov tak prohrál s Olympií 0:3. V dalším kole se hráči Lišova utkají s Hlubokou a Týn uvítá na svém hřišti Nemanice.

Jiří Orlíček (trenér): Domácí od první minuty bránili v bloku osmi hráčů a v kombinaci s nerovným terénem jsme se nemohli gólově prosadit. Boček netrefil branku po dobré individuální akci, ale hlavně Dobal měl v prvním poločase několik šancí skórovat. Trefil obránce, zakončení nebylo dost prudké, břevno po standardní situaci. Smůlu protrhl ve 44 minutě - 0:1. Ve druhém poločase se dvakrát trefil Mravec. Jednou po centru Housky, podruhé po rohovém kopu Dobala. Domácí měli asi jedinou šanci v 87. minutě po rohu - hlavička šla vedle. Dobře zahráli oba střelci branek Dobal, Mravec.

 

Lišov - Týn 0:3 (0:1) Mravec 2, Dobal

Kubík - Houska, Vařil, Brom, Meidl  - Boček, Plojhar (81. Červenka), Dobal, Mravec (85. Procházka) - Štos, Šťastný (65. Šálený)

zdroj: www.fotbalunas.cz