Na závěr sezony přestřelka v Plané nad Lužnicí, Tomka se rozloučil gólem

18.06.2019 10:23

Pro Planou znamenalo utkání všechno, ačkoliv i přes výhru muselo vyčkat jak si povede Tábor v souboji na dálku o udržení. V prvním poločase se Planá dostala do vedení 2:1, ale ve druhém jsme teprve viděli gólové hody.

V sestřihu můžeme vidět bláznivou přestřelku, otevřenou hru a celkem deset branek. Opravdu "šílené" utkání krásně shrnul trenér hostujícího týmu Jiří Orlíček (viz. níže)

www.youtube.com/watch?v=jKLIr350CE8

Jiří Orlíček - trenér: Zakončili jsme sezónu v ,, rytmu samby" - bezstarostný zápas, bez bránění, jen útočení a neproměňování šancí, ve kterých vynikl Dobal ( i když dvě branky dal ). Do 20' jsme měli vést o pět branek - Dobal 3x a Tomka 1x, Stoklasa 1x - nic. Při centru soupeře si Šalený dal v 22' vlastňáka - 1:0 !! V 31' se konečně trefil Dobal 1:1. Pokračujeme v držení míče a protože nedáme další šanci , soupeř nás z brejku potrestá 2:1. Ve druhém poločase pokračuje naše ,,úžasné bránění" - jednoduchý míč za naší obranu 3:1. Z protiútoku si Brom narazí z Dobalem 3:2. V 66' Stoklasa ,,asistuje" u průniku soupeře 4:2. Za další minutu vysune Mezera Stoklasu , který však svou šanci nepromění. V 72' Stejskal nacentruje a Tomka ( ukončil kariéru u ,,A" týmu ) skóruje 4:3. V 77' po Meidlově centru si soupeř dává vlastňáka 4:4. Mezera finálka, Stoklasa sám, trefí brankáře. V 85' přetlačí útočník naše dva hráče ( Meidl, Šalený ) 5:4 . V 88' ze standartní situace Dobal 5:5 . Bláznivý zápas.

Planá n. L. - Týn 5:5 (2:1) Dobal 2, Brom, Tomka, vlastní

Vachuta - Houska, Vařil, Šálený, Meidl - Boček (46. Mezera), Brom, Dobal, Červenka (46. Stejskal) - Stoklasa, Tomka

 

Zdroj: www.fotbalunas.cz