Kanonáda do sítě Nemanic

08.11.2019 13:16

Od začátku utkání se hosté soustředili na obranu. Domácí se dostali do šance, kterou proměnili ve 20. minutě, když Dobal poslal míč za obranu, Štos propálil brankáře a otevřel tak skóre 1:0. Domácí se dostali do několika šancí, ale neproměnili je. Nato dal soupeř o sobě vědět ve 43. minutě, ale pohotový Vachuta střelu soupeře vyrazil. Poločas tedy skončil pouze 1:0.

Do druhé části zápasu vstoupili lépe domácí. Hned ve 46. minutě se prosadil Dobal, když jeho střela ze střední vzdálenosti zapadla za tyč - 2:0. Tentýž hráč znovu skóroval v 60. minutě, když Houska utekl po pravé straně a předložil mu míč před prázdnou bránu. Olympie tak zvýšila svůj náskok na 3:0. V 64. minutě se dostali do šance také hosté, ale zakončili vedle. Pět minut poté se dostal Štos po kombinaci před brankáře, obešel ho a úspěšně zakončil - 4:0. V 74. minutě Šťastný předložil míč na malé vápno Stoklasovi, který zvýšil skóre na 5:0. Po ztrátě míče domácích na půlce hřiště se znovu dostali do stoprocentní šance hosté, ale opět zaúřadoval Vachuta, který střelu do své brány nepustil. V 86. minutě Procházka přihrál pod sebe na malé vápno Stoklasovi, který opět změnil skóre na 6:0. Minutu před koncem utkání se prosadil ještě Brom, který krásnou střelou do horního rohu brány uzavřel skóre na 7:0. V posledním kole podzimní části zamíří Nemanice do Veselí a Olympie se utká s Hlubokou, která je týnským v patách.

 

Jiří Orlíček (trenér)Hosté přijeli v nekompletní sestavě a od první minuty se soustředili na obranu. V 19' Dobal přihrál za obranu a Štos proměnil samostatný nájezd na brankáře 1:0. Neproměnili jsme několik šancí a soupeř zahrozil ve 43' - brankář Vachuta vyrazil střelu soupeře. Hráli jsme bez pohybu, finální přihrávku nevycházeli, centry končili na prvním bránicím hráči. Střela ze střední vzdálenosti byla jedna - T.Houska. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe - Dobal střela 2:0, po Houskově přihrávce opět Dobal 3:0. V 64' měli hosté 100% šanci - zakončení vedle. V 68' po kombinaci Brom , Houska - Štos navýšil na 4:0. Po Šťastného přihrávce - Stoklasa 5:0. Po ztrátě míče na půlce hřiště ( Dobal ) - brankář Vachuta vyráží a chytá 100% šanci soupeře. Martin Procházka zkušeně přihraje Stoklasovi 6:0. Brom krásnou umístěnou střelou ukončil zápas 7:0.

 

Týn - Nemanice 7:0 (1:0) Dobal 2, Štos 2, Stoklasa 2, Brom

 

Vachuta - Houska, Brom, Vařil, Meidl - Boček (80. Procházka), Plojhar (63. Šťastný), Dobal, Mravec (59. Šálený) - Štos, Stoklasa

 

zdroj: www.fotbalunas.cz